Diumenge, 20 De Gener De 2019
Plaça de la Mare de Déu de Medina, s/n baixos ,Vilamur, 
Soriguera - 25566
Telèfon: 973620609 Fax:

06/12
2015

Soriguera (municipi)


Els responsables del web hem  volgut posar alguna cosa sobre el municipi de Soriguera i els seus pobles... No ens semblava bé tenir tot aquest apartat en blanc, així que hi hem enganxat una part del contingut que figura a la wikipèdia... Ës alguna cosa, no?

Ara bé, voldríem convidar als habitants del municipi, de cada poble, que ens escrivissiu un text ben bonic del poble on viviu i ens l'enviessiu a sorigueracomunicacio@gmail.com.

Entre l'allau de textes que esperem rebre, farem una tria i fins i tot podríem mirar de fer un regalet a la persona guanyadora... Esperem així tenir uns textes participatius i amb més suc que aquests que de moment hem posat.

Continuem amb la wikipèdia:

Soriguera és un municipi de la comarca del Pallars Sobirà. A partir del 1972, durant uns anys s'anomenà, com a municipi Soriguera i Estac. És al terç sud d'aquesta comarca. El cap municipal és actualment la vila de Vilamur, i inclou l'entitat municipal descentralitzada de Tornafort. Ja pertanyia a l'antic municipi de Soriguera, del qual era el cap de districte municipal, abans que hi fos afegit el d'Estac.

Els responsables del web hem  volgut posar alguna cosa sobre el municipi de Soriguera i els seus pobles... No ens semblava bé tenir tot aquest apartat en blanc, així que hi hem enganxat una part del contingut que figura a la wikipèdia

 

Destacats

Mapa Web