Dissabte, 15 De Desembre De 2018
Plaça de la Mare de Déu de Medina, s/n baixos ,Vilamur, 
Soriguera - 25566
Telèfon: 973620609 Fax:

El grup de treball d'organització interna de l'Assemblea Popular de Soriguera ha redactat un esborrany dels estatuts de funcionament de l'APS que es discutirà i aprovarà properament en una  assemblea.

 

El document que us presentem és encara un esborrany de treball, subjecte a les aportacions que es vulguin fer.

... + info

El grup de treball d'economia us presenta el primer esborrany el.laborat sobre la metodologia que es vol incorporar per a l'el.laboració participativa dels presupostos municipals

... + info

Adjuntem el projecte que es va presentar per a dinamitzaciño de la joventut de Soriguera

... + info

Adjuntem projecte que es va escriure per  presentar-lo en la convocatòria d¡ajudes de Caixes al Parc Natural.

... + info

El grup de camins ha elaborat, d'acord amb les esmenes que es van expressar a la reunió del passat dia 19 a Vilamur, un segon esborrany d'aquesta ordenança que creiem que millora substancialment aquells aspectes que eren més polèmics.

... + info

10/11
2015

Els grups de treball són una eina bàsica de participació que totes les veïnes i veïns tenen a la seva disposició. En un municipi tan petit com el nostre, amb poc pressupost i un deute prou elevat, és bàsica la col.laboració de les persones en aquells àmbits en que poden ser d'utilitat.

Les regidores i regidors de l'ajuntament no poden assumir per si sols totes les tasques que tenen encomenades. Igualment, el volum de treball que ha de suportar el petit equip laboral de l'ajuntament fa que qualsevol ajuda sigui benvinguda.

Els grups de treball, on s'agrupen les persones voluntàriament, d'acord amb els seus interessos i coneixements, són els encarregats de elaborar els documents de treball que han de recollir, un cop aprovats, l'acció política que s'ha de dur a terme a l'ajuntament.

Tothom té el dret de conèixer aquest documents de treball, poder llegir-los... Tothom és convidat a participar en la seva redacció, aportant la seva opinió i les seves propostes.

... + info

A la darrera reunió del grup de boscos es va parlar de dos aprofitaments previstos al municipi i com es podria aprofitar aquests aprofitaments per començar a afavorir el desenvolupament d'algunes iniciatives locals en l'àmbit de l'explotació forestal amb tracció animal

... + info

En el document adjunt trobareu un resum dels pressuposttos previstos per al present exercici 2016, que s'han d'aprovar en el proper plenari, prèvia deliberació pública a l'Assemplea Popular de Soriguera.

... + info

De cara a la redacció del pressupost municipal pel 2016, que s'ha d'aprovar en el proper ple municipal del mes de gener, el grup de treball d'economia ha redactat alguns documents de base, com el resum de les propostes fetes a les reunions dels diferents consells de poble (consultable a l'apartat dels consells del poble d0aquest web) i un històric d'inversions efectuades en cadascun del nuclis de població del municipi. Aquesta informació, conjuntament amb les línies d'actuació bàsiques sobre política econòmica que es proposen dur a terme des de l'equip de govern (que es poden consultar en el document penjat pel grup de treball d'economia a l'apartat dels grups de treball d'aquest mateix web)

... + info

Documentació adjunta sobre la gestió dels forests de titularitat pública (Generalitat, municipal, EMD)

... + info

El document adjunt marca les línies d'actuació  bàsiques sobre política econòmica que es proposen dur a terme des de l'equip de govern

... + info

Acta de la primera reunió d'aquest grup que s'integra dins del complexe àmbit del Desenvolupament Territorial

... + info

En la sessió plenària de dimecres 25 de Novembre de 2015, vàrem aprovar inicialment EL REGLAMENT D'ORDENACIÓ MUNICIPAL DE SORIGUERA QUE INCLOU EL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

Aquest era un dels pilars sobre el que es construïa el projecte polític de l'ASSEMBLEA POPULAR DE SORIGUERA CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR. És en aquest sentit que trobem importantíssim aquest document i amb la finalitat d'aprovar-lo definitivament a la propera sessió ordinària, volem compartir-lo amb tot el veïnat per tal de que el valoreu i feu les esmenes que cregueu oportunes. Consulteu el document adjunt.

 Només recordar-vos que amb la seva aprovació, el ROM ens permetrà articular de forma més oberta i dinàmica la participació veïnal del funcionament de l'administració local del nostre municipi.

Tot agraïnt la vostra participació, rebeu una salutació cordial,

Xavier Pedemonte Garcia

... + info

CODI DE CONDUCTA ALTS CÀRRECS I BON GOVERN

DE LAJUNTAMENT DE SORIGUERA

 

Aqui teniu un parell de documents sobre el tema de la transparència i el codi de conducte de l'ajuntament, que s'hauran d'aprovar aviat en el plenari i que s'hauran de discutir en assemblea.

 

... + info

El codi de conducte desenvolupat en el document anterior haurà de plasmar-se definitivament en forma d'una ordenança sobre aquest tema. A l'enllac inferior podeu consultar l'esborrany de la proposta

... + info

 CAMÍ  DESTAC A LERMITA DE SANT ROMÀ. DIMECRES DIA 8 DE JUNY A LES 16H. A ESTAC.

... + info

Hem redactat l'esborrany de l'ordenança de camins per a ser discutida i aprovada pels grups polítics de l'ajuntament

... + info

Adjuntem informació sobre el projecte del Centre Interpretatiu de Rubió, que el Parc natural està tirant endavant

... + info

Destacats

Mapa Web