Diumenge, 20 De Gener De 2019
Plaça de la Mare de Déu de Medina, s/n baixos ,Vilamur, 
Soriguera - 25566
Telèfon: 973620609 Fax:

Enllacem a l'entrevista que es va opublicar el passat 27 d'abril al digital

http://dialogosporlaindependencia.com/

... + info

La petita salutació als veïnat que anem canviant periòdicament en el web ha despertat l'interès de la premsa digital i escrita

La noticia de la salutació, que contenia una petita ironia sobre l'actuació de l'Audiència Nacional contra aquest ajuntament,  ha sortit publicada al Pallars Digital,

http://www.naciodigital.cat/pallarsdigital/noticia/5650/ajuntament/soriguera/es/mofa/audiencia/nacional/al/seu/web

al twitter (on s'ha retiutejat més de 200 vegades)

https://twitter.com/jordiborras/status/725639695976267777

i també al Segre. Estem contents que les coses que fem i l'esforç que destinem a mantenir el web al dia, desperti l'interès de la gent.

... + info

04/04
2016

Ja ens han entregat el requeriment de l'audiència nacional

Aquest matí, cap a a les 10, ens han vingut a portar la notificació de l'audiència nacional per la qual ens insten a entregar l'acta del ple de l'ajuntament en que es va aprovar la moció en suport a la resolució d'independència del parlament de Catalunya. Aquest és un acte més de l'intent de judicialització, per part dels poders de l'estat, contra el procés d'emancipació nacional de Catalunya.

 

Cal afegir que aquesta notificació no te gaire sentit, ni cap lògica, sent com són públiques totes les actes dels plenaris que es fan a l'ajuntament, que es poden consultar, entre altres en aquest mateix web:

http://soriguera.ddl.net/secciodinamica.php?id=8663&id_seccio=9279

(ACTA DEL PLE ORDINARI DE L'AJUNTAMENT DE SORIGUERA No 08/2015

 

Senyor jutge, llegeixi, si us plau, l'apartat cinquè de l'acta: «aprovació de la moció en suport a la resolució d'independència del parlament de Catalunya»

... + info

Carta entregada a la Consellera del DARP en referència a l'explotacxió dels boscos patrimonials

El passat dia 21 d'abril es va enviar una carta a la Consellera del Departament dAgricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Sra Meritxell Serret i Aleu (amb còpia al Conseller de Territori i Sostenibilitat),  signada pels quatre alcaldes de la part baixa del Pallars.

Aquest quatre ajuntaments compartim el fet de tenir dins dels nostres municipis una elevada superfície de boscos patrimonials (propietat de la Generalitat).

Aquesta carta expresa la preocupació per la manca de transparència en la gestió d'aquesta mena de boscos i sol.licita que es canviï aquesta manera de fer, facilitant la participació dels ajuntaments, per tal d'assolir un major grau de satisfacció de tots en la manera de fer els aprofitaments en aquest tipus de boscos. Podeu consultar la carta adjunta.

... + info

Destacats

Mapa Web