Diumenge, 20 De Gener De 2019
Plaça de la Mare de Déu de Medina, s/n baixos ,Vilamur, 
Soriguera - 25566
Telèfon: 973620609 Fax:

06/12
2015

Un dels objectius principals de l'equip municipal és informar de manera puntual i transparent, de tots els afers que importen al veïnat del municipi.  Una població ben informada ha de tenir el dret a participar en els afers del seu municipi.

Les persones de Soriguera són cridades a participar en les diferents organitzacions polítiques que aporten idees i i línies d'actuació política per al municipi.

Són convidades a participar activament en els consells de poble que períodicament es celebraran en cadascun dels vostres nuclis de població.

També (com consta en el ROM recentment aprovat i que ara està en fase d'informació pública) podran participar en les reunions del plenari i en totes aquelles convocatòries que es penjaran puntualment en l'apartat de novetats del web.

Poden aportar els seus coneixements i aptituts més especialitzades en els grups de treball que s'estructuren al voltant de l'equip de govern municipal per fornir als nostres regidors i regidores de documents de treball i fer-los veure que no estan sols en la seva tasca.

I, sobretot, han de participar ben activament i amb tota la seva força en les convocatòries de treball comunal que s'aniran fent a cada poble per dur a treme aquelles tasques imprescindibles per al benefici de tot un poble. FEM COMÚ!

... + info

Destacats

Mapa Web