al contingut a la navegació Informació de contacte

Aquest any el festival Terra Roia passa fronteres

El Terra Roia Arts Festival de Vilamur i Les Estivales Lagorre de Seix fan intercanvi d'artistes dins el marc Transpirinenc de col·laboració cultural
rètol de la 13ena edició del festival Les Estivales Lagorre
rètol de la 13ena edició del festival Les Estivales Lagorre

DIMARTS 05 JULIOL 2022

Dins del marc de l’esdeveniment Transpirinenc on participen els tres països del Pirineu: la zona de l’Airiège a França, el Pallars Sobirà (Vilamur) a Catalunya i Andorra, s’organitzen trobades culturals on hi participa gent, vinculada al món de les arts, dels diferents llocs que en formen part.

El Terra Roia Arts Festival hi tindrà, durant el juliol 2022, dos dels seus artistes col·laboradors, l’Albert Aznar i el Jesús F. García que exposaran les seves obres al festival de Seix, Estivales Lagorre.

Aquest festival va celebrar la seva primera edició l’any 2009 per retre homenatge al seu pintor i fill il·lustre René Gaston – Lagorre (1913-2004) i es tracta de transformar diferents espais del poble en sales d’exposició perquè els artistes que ho desitgin puguin omplir-los de tot tipus d’obres.

Per completar l’intercanvi, l’any vinent, l’estiu del 2023, dos artistes de Seix vindran a compartir la seva obra al Terra Roia Arts Festival.

Document Actions