al contingut a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament, juntament amb el Pacte d'Estat, organitza un curs de patchwork

S'obre el període d'inscripcions per aprendre a fer patchwork, cada tarda de dijous, al local social de Vilamur

DIMECRES 16 MARÇ 2022

L'ajuntament de Soriguera, amb el patrocini del Pacte d'Estat, el Consell Comarcal i l'Associació de Veïns, ha organitzat un curset per aprendre les tècniques del patchwork. El curs és gratuït i té per objectius, passar una bona estona amb les dones del municipi, que totes tinguin la mateixa feina des de l'inici del curs, aplicar les mides i el càlcul correctament, adquirir coneixement de diferents tècniques, donar el màxim rendiment a les màquines de cosir (i, si no en saps, te n'ensenyem) i acabar fent bosses, moneders, bosses de mà, quadres, coixins, motxilles, peus de llit, etc.

Els materials necessaris són:

- Caixa de cosir (agulles de cosir, didal, agulles de cap, cinta mètrica, tisores per paper i per roba, llapis, goma d'esborrar, regle de 30 cm.)

- Màquina de cosir portàtil (si no en teniu no representa cap problema)

- Robes de cotó per les labors (rentades i planxades)

- Altres materials que s'aniran adquirint a mesura que avanci el curs.

El curs està dirigit a les dones majors d'edat del municipi de Soriguera i tindran preferència les que constin al SIAD del Consell Comarcal (informació que es mantindrà anònima).

Les inscripcions començaran el proper 21/03/2022 i fins el 27/03/2022 i el límit és de vuit. Per inscriure's caldrà enviar un correu electrònic a: regidora.imma.torras@gmail.com amb el nom, cognom, edat, població, telèfon i correu electrònic. Els dies 28 i 29 de març es respondrà si la inscripció és o no acceptada i es deixarà una llista d'espera per si falla algú.

L'horari del curs serà cada dijous de 17 a 19h. S'iniciarà el 07 d'abril i s'acabarà el 30 de juny.

El material per poder seguir el curs es lliurà a mesura que es vagi avançant la feina.

Dues faltes d'assistència sense cap causa seran motiu de baixa i la plaça serà ocupada per la que hagi quedat immediatament desprès a la llista d'espera.

A l'inici s'haurà de fer un dipòsit de 20€ que es retornarà a l'acabament del curs. En cas de baixa per dues faltes, el dipòsit no es retornarà.

#juntesfempatchwork