al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Presentació de l'alcalde

     Les eleccions municipals del passat mes de maig van configurar el nou consistori que, durant els propers 4 anys, gestionarà el municipi de Soriguera. El presideix, en la funció d'alcalde, el Sr. Josep Ramon Fondevilla Isús que està acompanyat per 6 regidors més, en total el consistori té 7 membres que són els que li corresponen pel número d'habitants.

     El Sr. Fondevilla acostuma a atendre al públic els dimecres i és preferible demanar hora, el telèfon de l'ajuntament és el 973 62 06 09 i, si preferiu demanar hora per internet, us podeu dirigir a alcaldia@soriguera.ddl.net .

     Tant ell com la resta dels seus companys de consistori saben que, dirigir un territori tan ampli i amb pocs recursos és difícil, per això és d'agrair la col·laboració de la ciutadania que ens pot fer arribar els seus comentaris, les seves queixes o les seves recomanacions a través del compte de correu ajuntament@soriguera.ddl.net . Cal recordar a la ciutadania que tothom que ho vulgui pot adherir-se als avisos de l'ajuntament via correu electrònic, via whatsap o a través de l'app de mòbil  e-bando.

     També queda habilitada aquesta pàgina per poder fer tràmits en línea.

     Agraït de l'atenció i col·laboració, us saluda atentament

                                                     Josep Ramon Fondevilla (de casa Giró)

                                                      Alcalde de Soriguera