al contingut a la navegació Informació de contacte

Òrgans de govern

Regidors

     El consistori de l'ajuntament de Soriguera està format per 7 regidors, un dels quals és l'alcalde i la resta fan les funcions de suport a l'alcaldia. En tractar-se d'un ajuntament petit, tots fan una mica de tot i qualsevol ciutadà es pot dirigir a qualsevol d'ells per demanar-los, informar-los o donar-los la seva opinió sobre qualsevol tema municipal i que pugui interessar a tots els residents i visitants de les nostres contrades.

     Malgrat ser un municipi petit perquè el padró d'habitants és reduït, les tasques de l'ajuntament són les mateixes que en qualsevol altre ajuntament i, si tenim en compte que els recursos econòmics també són escassos, a vegades costa una mica tenir tots els temes al dia, sobretot pel que fa a les noves tecnologies que requereixen una atenció especial.

     L'alcalde de Soriguera és en Josep Ramon Fondevilla Isús que, després de les darreres eleccions es manté. Els 6 regidors que conformen l'actual consistori són en Josep Lluís Piqué i Subirana d'Escós, la Immaculada Torras Lucas de Cal Queló de Vilamur, l'Anna Vidal Cortina de Cal Quimet de Vilamur, en Ramon Gallego Castellà d'Estac, en Lázaro Moreno Callejas de Cal Rito de Tornafort i en Víctor Llorenç Torras Fargas de Vilamur. En Josep Lluís Piqué fa les funcions de tinent d'alcalde, substituint-lo en el cas que ell no pogués atendre alguna tasca, mentre que la Immaculada Torras la podeu trobar cada dia, de dilluns a divendres, de 09:00 a 14:00h., fent gestions, despatxant documentació i atenent a les persones que ho desitgin des del despatx situat a les oficines de l'ajuntament, a la Plaça Mare de Déu de Medina de Vilamur.

     La resta es posen a disposició de qualsevol ciutadà que pot demanar una reunió dirigint-se a les oficines de l'ajuntament, ja sigui en persona o via internet al compte de correu  ajuntament@soriguera.ddl.net o bé a través d'aquesta mateixa pàgina.

     Recordant que és molt d'agrair qualsevol col·laboració per part de la ciutadania, us enviem una salutació.