al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació

Presentació del municipi de Soriguera que té l'ajuntament a Vilamur i 14 pobles agregats, molt extens en territori però amb pocs habitants

     Benvinguts al municipi de Soriguera, tant si esteu aquí i en voleu saber més o si en voleu saber més per venir, com si sou veïns i necessiteu fer algun tràmit o si, senzillament, voleu estar informats del què passa a casa nostra.

     En aquesta zona del Pallars Sobirà que forma part del Parc Natural de l'Alt Pirineu, hi vivim poca gent però s'ha de gestionar un territori molt ampli, és una zona on tenim carreteres que semblen camins i camins capaços de dur-nos més lluny que qualsevol carretera.

     Aquest municipi també és ampli en història i tradicions, en cultura, en espais d'interès, en paisatge, en diversitat, en esports i en gastronomia. Dins el municipi de Soriguera hi ha el poble habitat més alt de Catalunya, Rubió, situat a 1.700 m. d'altitud, quasi coronant el Port del Cantó.

     Des de l'ajuntament de Soriguera es gestiones 14 pobles: Rubió, Llagunes, Soriguera, Vilamur, Embonui, Puigforniu, Tornafort, Malmercat, Baro, Escós, Mencui, Arcalís, Estac i Freixa i tot el territori del voltant, des del Pic de l'Orri fins la Serra de Boumort.

     Així que ja ho sabeu, si voleu anar de punta a punta, haureu de fer moltes passes, tot i que segur que us encisarà l'entorn natural que recorrereu.

     Animeu-vos !!

Document Actions